Perfect Zonwering Home Terrasschermen Uitvalschermen Markiezen Screens Terrasoverkappingen Rolluiken Electrische bedieningen Aanbiedingen-akties Reparaties en onderhoud Contact Perfect Zonwering
-
-
De Linea is een nieuw type zonnescherm dat door zijn compacte vorm en unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Dit unieke scherm, met z’n gewaagde maar toch tijdloze vormgeving, heeft seciale montagesteunen die zowel voor de muur- als plafondbevestiging geschikt zijn. U kunt hierbij denken aan een montage onder uw balkon. Door de toepassing van hoogwaardige materialen zoals aluminium is dit scherm een voorbeeld van absolute duurzaamheid. Vanzelfsprekend is het zonweringsdoek ook van een uitstekende kwaliteit. Het bevestigings materiaal van de Linea bestaat alleen maar uit RVS bouten en moeren.
De Linea is leverbaar in Technisch zilver, Ral 9001 of Ral 9010. De maximale breedte van dit scherm is 600cm bij een uitval        van 250cm of een breedte van 550cm bij een uitval van 300cm. Het doek word volledig beschermd door de cassette. De linea word standaard geleverd met Faac motor.
.
Alvast uw
doek uitzoeken?      Klik hier.
Klik op de Linea voor meer foto’s.