Perfect Zonwering Home Terrasschermen Uitvalschermen Markiezen Screens Terrasoverkappingen Rolluiken Electrische bedieningen Aanbiedingen-akties Reparaties en onderhoud Contact Perfect Zonwering
Bedieningen Uw rolluiken of zonwering zijn te bedienen door de 3 verschillende mogelijkheden. U heeft de keuze uit een handbediening, electrische bediening of een electrische bedieining met afstandsbediening. Handmatige bediening Een handmatige bediening is vrijwel staandaard in elk type zonwering. U kunt kiezen uit een bandbediening of bijvoorbeeld een oogwindwerk. De kosten blijven met een handbediening lager dan een electrische bediening. Echter biedt een handmatige bediening een stuk minder bedieningsgemak dan een electrische bediening. Electrische bediening Zodra u de keuze maakt voor iets meer bedieningsgemak dan kunt u kiezen voor een electrische bediening. Uw zonwering is makkelijk te bedienen door middel van een draai- of druk schakelaar dicht bij uw te bedienen zonwering. Electrische bediening met afstandsbediening Voor de grootste luxe heeft u de keuze uit een electrische bediening met afstandsbediening. Op vrijwel elke gewenste plek in uw woning kunt u met gemak de zonwering buiten bedienen zonder er toe te lopen. Zodra er meerdere rolluiken of zonwering rondom uw huis zijn gemonteerd bied een afstandsbediening een grote uitkomst. U kunt zelfs tot 6 motoren onafhankelijk van elkaar bedienen met 1 afstandsbediening.
Bestaande zonwering electrisch maken?
Uw bestaande zonwering electrisch maken? Geen enkel probleem! U kunt ons gerust bellen voor de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om uw zonwering op afstandsbediening te maken zonder de motor te vervangen. Bij interesse kunt u altijd contact met ons opnemen.
Electrische bedieningen